Combekk - Nerez - rendlík na omáčku 16 cm (151101)

Kód: CKSSRO16-AT24
1 499 Kč 1 239 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
24.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rendlík na omáčku prémiové kvality vyrobený ze 100% recyklované nerezové oceli s průměrem 16 cm. Ideální pro každodenní používání v kuchyni. Rendlík využijete nejen k přípravě omáček, ale také k vaření vajíček či zeleniny a spoustu dalších menších porcí jídel. Vhodný pro všechny typy varných desek, včetně indukce a pečení v troubě. Rendlík je nejen krásný, ale díky silné 4,5 mm oceli také velmi odolný (dno o tloušťce 6 mm). Součástí balení není poklice. Můžete ale použít poklici z hrnce na vaření o průměru 16 cm.

151101 1

 

  • Objem: 1,5l.
  • Vhodné pro všechny typy varných desek, včetně indukce a pečení v troubě
  • Lze mýt v myčce nádobí.
  • Vyrobeno ze 100% recyklované nerezové oceli.
  • Země původu Nizozemsko.

 

 

DOPORUČENÍ PRO VAŘENÍ A PÉČI O NEREZOVÉ NÁDOBÍ COMBEKKBOHIEM_023

 

PŘED PRVNÍM POUŽITÍM

Nerezové pánve a hrnce jsou po vybalení z krabice připraveny k použití. Doporučujeme před prvním použitím rendlík důkladně umýt, abyste odstranili veškerý prach a částečky nečistot.

 

VAŘENÍ

Při vaření doporučujeme používat dřevěné a silikonové lžíce a stěrky. Na nerezovou řadu nádobí můžete při vaření používat také kovové a nerezové náčiní.

 

ČIŠTĚNÍ

Nerezové nádobí může být při vaření opravdu velmi horké, což znamená, že pokrmy, které vaříte nebo smažíte, budou mít také vysokou teplotu. Nádobí doporučujeme čistit houbičkou a přípravkem na nádobí. Nemusíte se bát použít ani drátěnku. Nerezová řada nemá žádný nepřilnavý povrch, který by se mohl poškodit.

 

SKLADOVÁNÍ

Nerezové hrnce můžete stohovat na sebe, rendlík s nejmenším průměrem nahoru. Design je uzpůsoben tak, aby při skladování hrnce zabírali co nejméně místa.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hrnce
Průměr: 16 cm
Materiál: nerezová ocel
Mytí: lze mýt v myčce

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: