SAMURA - Butcher Set 6 nožů (SBU-0260)

Kód: SNBTS6N-AT24
ZDARMAZDARMA
SAMURA - Butcher Set 6 nožů (SBU-0260)
2 199 Kč 1 817 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

 

Doporučujeme ruční mytí.  

 

Samura Butcher Set 6 nožů obsahuje:

Samura BUCHER Filetovací nůž 

  • Celková délka: 35,3 cm
  • Délka čepele: 22,8 cm
  • Hmotnost: 159 g

Samura BUTCHER Dlouhý plátkovací nůž 

  • Celková délka: 38,2 cm
  • Délka čepele: 25,3 cm
  • Hmotnost: 158 g

Samura BUTCHER Vykosťovací nůž 

  • Celková délka: 31,4 cm
  • Délka čepele: 18,7 cm
  • Hmotnost: 134 g

Samura BUTCHER Malý nůž 

  • Celková délka: 28,6 cm
  • Délka čepele: 15,6 cm
  • Hmotnost: 138 g

Samura BUTCHER Nůž 

  • Celková délka: 32,5 cm
  • Délka čepele: 19,5 cm
  • Hmotnost: 149 g

Samura BUTCHER Stahovací nůž 

  • Celková délka: 30,5 cm
  • Délka čepele: 17,3 cm
  • Hmotnost: 161 g

 

Návod na použití a údržbu sortimentu Samura ke stažení.

 

 

 

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Velikost balení (cm): 42 x 15,5 x 3,5
Materiál čepele: nerezová ocel
Materiál rukojeti: TPE
Záruka: 2 roky
Mytí: pouze ruční mytí
Název kolekce: Butcher
Typ nože: sada Samura Butcher
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: HRC 58-59
Povrch čepele: nepotažená
Barva rukojeti: černá
Hmotnost balení (g): 882 g
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: