Samura HARAKIRI Sada 6 nožů na steaky (SHR-0260B)

Kód: SNHS6NS-AT24
ZDARMAZDARMA
Samura HARAKIRI Sada 6 nožů na steaky (SHR-0260B)
1 599 Kč 1 321 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
11.10.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

 

Perfektně naostřený nůž pro stolování. Steakové nože Samura Harakiri dokonale nakrájí steaky všech druhů masa i tloušťky. Skvěle plátkují steaky, ať už jsou připraveny rare (krvavé) nebo well-done (dobře propečené).

Stejně dobře si poradí s jakýmkoliv jiným krájením vyžadujícím zubaté ostří. U některých steakových nožů jsme ponechali rovné ostří vybroušené speciálně pro krájení nejjemnějších pokrmů.

Každý steakový nůž Samura prochází speciální technikou broušení pro optimální ostří. Pečlivou pozornost věnujeme také dosažení dokonalé rovnováhy, pohodlnému úchopu a lehkosti použití.

Doporučujeme ruční mytí.

  • Celková délka: 23,2 cm
  • Délka čepele: 13,1 cm
  • Hmotnost: 457 g

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Materiál čepele: AUS-8
Materiál rukojeti: ABS plast
Záruka: 2 roky
Mytí: nelze mýt v myčce
Název kolekce: Harakiri
Typ nože: Steakový nůž
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 58 HRC
Povrch čepele: nepotažená
Barva rukojeti: černá
Velikost balení (cm): 34,3 х 26 х 1,8
Délka čepele: 13,1 cm
Celková délka: 23,2 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: