Samura KAIJU Yanagiba plátkovací nůž 24 cm (SKJ-0045)
Kód: SNKPN-AT24Související produkty
Detailní popis produktu
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.
Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.
Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.
Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.
Samura KAIJU Yanagiba je ideální pro přípravu klasických japonských jídel jako je sushi či sashimi. Lze s ním ale provést celou řadu jiných kuchyňských aktivit. Nůž dokáže velice dobře nakrájet filety, ryby a masa. Rukojeť nože Samura Kaiju Yanagiba je vyrobena z pakka dřeva, tj. speciálního high-tech materiálu, který spojuje kladné vlastnosti dřeva a plastu, avšak eliminuje jejich nevýhody.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 36,9 cm
Délka čepele: 24 cm
Hmotnost: 171 g
Přijímáme platby v Bitcoinu (⚡ Lightning Network)
U nás v Uherském Hradišti nyní můžete zaplatit také v Bitcoinech , a to prostřednictvím rychlé technologie Lightning Network.
₿ + ⚡ Platbu v BTC akceptujeme:
• při nákupu zboží a osobním odběru v Uherském Hradišti
• za servisní služby
Stačí nás na místě informovat, že chcete platit v Bitcoinech – my vám vygenerujeme QR kód a během pár sekund je hotovo.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchyňské nože |
|---|---|
| EAN: | 4751029321879 |
| Hmotnost: | 171 g |
| Materiál čepele: | kovaná |
| Materiál rukojeti: | Dřevo |
| Záruka: | 2 roky |
| Mytí: | nelze mýt v myčce |
| Název kolekce: | KAIJU |
| Typ nože: | plátkovací nůž |
| Délka čepele: | 24 cm |
| Celková délka: | 36,9 cm |
| Značka materiálu čepele: | AUS-8 |
| Tvrdost: | 60 HRC |
| Povrch čepele: | nepotažená |
| Barva rukojeti: | Dřevo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
