Samura MO-V Stonewash Nůž na rajčata 12 cm (SM-0071B)

Kód: SNMVSWNR-AT24
1 199 Kč 991 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
15.10.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

 

Kuchyňské nože Samura MO-V Stonewash na rajčata mají menší čepel a vroubkované ostří. Díky geometrii těchto specializovaných nožů jsou vhodné zejména ke krájení měkké a šťavnaté zeleniny či ovoce. Zdaleka však nejsou vhodné jen na rajčata, ale můžeme jej použít na různé potraviny s pevnější slupkou a měkkým vnitřkem. Právě díky zoubkům na čepeli nože Samura jednoduše překonávají pevnější slupku, zároveň jsou ale jemné pro měkký vnitřek. Výhodou těchto nožů je, že ostří není nutné ostřit, neboť se používáním netupí. Speciální povrchová úprava stonewash propůjčuje čepeli výjimečnou tvrdost a vytváří matný strukturovaný povrch.

Doporučujeme ruční mytí.  

 

Celková délka:    25 cm
Délka čepele:      12 cm
Hmotnost:           88  g

 

Návod na použití a údržbu sortimentu Samura ke stažení.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Hmotnost: 88 g
Materiál čepele: nerezová ocel
Materiál rukojeti: G-10
Záruka: 2 roky
Mytí: pouze ruční mytí
Název kolekce: MO-V Stonewash
Typ nože: nůž na rajčata
Délka čepele: 12 cm
Celková délka: 25 cm
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 58 HRC
Povrch čepele: povrchová úprava stonewash
Barva rukojeti: chrome, černá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: