Samura MO-V Stonewash Plátkovací nůž 23 cm (SM-0045B)

Kód: SNMVSWPN23-AT24
ZDARMAZDARMA
Samura MO-V Stonewash Plátkovací nůž 23 cm (SM-0045B)
1 999 Kč 1 652 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
9.5.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

Plátkovací nůž Samura MO-V Stonewash vyniká úzkou a rovnou čepelí s délkou 23 cm. Proto je vhodný především pro porcování šunky, hovězího masa, pečených nebo vařených žeber či krájení krůtího a kuřecího masa nebo ryb. Bez plátkovacího nože Samura se neobejde například japonská národní kuchyně a pokrmy jako sushi, sashimi či rolky. Díky tvaru a délce čepele jednoduše zvládne oddělit i velkou část masa. Praktická oválná rukojeť zajišťuje snadnou manipulaci a neustálou kontrolu nad nožem. Speciální povrchová úprava stonewash propůjčuje čepeli výjimečnou tvrdost a vytváří matný strukturovaný povrch.

Doporučujeme ruční mytí.  

 

Celková délka:    39 cm
Délka čepele:      23 cm
Hmotnost:          217 g

 

Návod na použití a údržbu sortimentu Samura ke stažení.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Hmotnost: 217 g
Materiál čepele: nerezová ocel
Materiál rukojeti: G-10
Záruka: 2 roky
Mytí: pouze ruční mytí
Název kolekce: MO-V Stonewash
Typ nože: plátkovací nůž
Délka čepele: 23 cm
Celková délka: 39 cm
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 58 HRC
Povrch čepele: povrchová úprava stonewash
Barva rukojeti: chrome, černá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: