SAMURA - OKINAWA Nůž Stonewash Yanagiba 27 cm (SO-0111B)

Kód: SNOSY27-AT24
ZDARMAZDARMA
SAMURA - OKINAWA Nůž Stonewash Yanagiba 27 cm (SO-0111B)
2 199 Kč 1 817 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
22.5.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

ASA_3462_1(1)Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

 

SO-0111B

 

Finální povrchová úprava Stonewash znamená, že čepel nože je omývána miliony drobných částeček. Výsledkem je vylepšený nepřilnavý povrch a robustní vzhled s impozantní tmavou barvou čepele.

Samura OKINAWA Nůž Stonewash Yanagiba připomíná svým vzhledem tradiční japonské meče. Tento dojem podtrhuje jednostranně broušená čepel s délkou 27 cm a rukojeť z palisandrového dřeva. Okouzlí vás nejen design, ale i dokonalá geometrie nože. Samozřejmostí je nylonový bolster, který zaručuje maximální hygienu a snadnou manipulaci s nožem. Nůž s extrémně dlouhou čepelí využijete při přípravě sushi a sashimi a také hravě zvládnete připravit pokrmy mezinárodní kuchyně (steaky, mořské plody i zeleninu). 

 

Doporučujeme ruční mytí.

Celková délka:    42,5 cm
Délka čepele:      27 cm
Hmotnost:           226 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Název kolekce: OKINAWA STONEWASH
Typ nože: Nůž Yanagiba
Délka čepele: 27 cm
Tvrdost: 58 HRC
Počet vrstev oceli: 1
Materiál čepele: AUS-8
Materiál rukojeti: dřevo
Mytí: nelze mýt v myčce

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: